<证券交易委员会tion id="press_releases">

今天推出:十大正规网赌网址钴-一套服务, 解决方案, 以及企业加速云之旅的平台

提供超过14,000个云资产和超过200个行业云解决方案蓝图

2020年8月20日,印度班加罗尔

十大正规网赌网址 (纽约证券交易所:INFY), 新一代数字服务和咨询的全球领导者, 今天推出了十大正规网赌网址钴——一套服务, 解决方案, 平台是云驱动企业转型的力量倍增器. 十大正规网赌网址钴帮助企业重新设计企业, 从核心, 同时也要建立新的云优先功能,在公众面前创造无缝的体验, 私有云和混合云, 在PaaS, SaaS, 和IaaS风景. 凭借十大正规网赌网址钴的社区影响力, enterprises can rapidly 发射 解决方案 and create 业务 models to meet changing market needs while complying with the most stringent global, 地区和行业的监管和安全标准.

通过云社区及其14,000个云资产扩展创新

Enterprises can leverage the full potential of the cloud ecosystem and 十大正规网赌网址钴’s thriving community of 业务 and technology innovators to drive increased 业务 value. 从基层做起,无缝扩展到与客户合作, 云社区提供了对超过14种目录的访问,帮助企业利用云生态系统的潜力. An example is the 十大正规网赌网址 payer B2B platform creating a disruptive marketplace for employers and providers to come together to manage the health of employees. 十大正规网赌网址的Cobalt云社区, 随着时间的推移, 会扩大到包括初创企业吗, 合作伙伴, 学术界, 零工工人和市民云开发人员.

拥有超过200个行业云解决方案蓝图和十大正规网赌网址钴实验室

和十大正规网赌网址钴, enterprises can have ready access to a growing portfolio of over 200 cloud-first solution blueprints. 十大正规网赌网址企业服务管理Café, 例如, 是基于ServiceNow云平台的人工智能解决方案吗, 它可以交付准备启动的应用程序. 与十大正规网赌网址钴实验室合作, 十大正规网赌网址全球数字中心, 企业还可以共同创造新的解决方案,加快上市速度. 更广泛地说, 十大正规网赌网址钴 Labs works with the 十大正规网赌网址 partner ecosystem to pre-configure 合作伙伴hips to prototype industry 解决方案 as well.

保护全球分散的企业

和十大正规网赌网址钴, 法规和安全遵从性, 每个交付的解决方案中都包含技术和财务治理. Enterprises count on 十大正规网赌网址钴 to 证券交易委员会urely access cloud capabilities and innovations from various 合作伙伴 with the assurance of the 十大正规网赌网址 single-point accountability for 证券交易委员会ure outcomes.

萨里尔·帕里克,十大正规网赌网址首席执行官 说, “Our clients are building cloud capabilities to gain 业务 advantage in increasingly competitive markets. 未来的企业云战略将由三个关键因素决定——进入市场的速度, 创新规模, 以及生态系统的安全——这是十大正规网赌网址钴的基本架构. 和十大正规网赌网址钴, we will set up a proven and optimal foundation for cloud-led transformation that will accelerate the next phase of growth and market leadership for 业务es.”

十大正规网赌网址继续投资于一系列不断增长的服务、平台和解决方案. The company’s acquisitions of Fluido and Simplus – both leading Salesforce 合作伙伴 and recognized leaders in cloud consulting and implementation – expand its enterprise cloud capabilities. 十大正规网赌网址钴 also taps into a rich ecosystem of startups and over 30 leading providers of public and private cloud infrastructure, SaaS, PaaS, 应用程序和企业安全.

Ravi Kumar,十大正规网赌网址总裁 他说:“十大正规网赌网址的客户在混合和多云环境下运营. 他们想要大规模的现代化和创新. 他们正在寻求利用这种异质格局, 充分利用SaaS和PaaS功能, 电力按需业务解决方案. 他们需要一个拥有专业技能的强大人才库来解决这些挑战. 十大正规网赌网址钴, 以及其丰富的合作伙伴生态系统和充满活力的云社区, 能否安全地放大企业云生态系统, 让企业更快发现, 以更创新的方式应对不断变化的市场,推动业务弹性.”

有关十大正规网赌网址钴的更多信息,请访问十大正规网赌网址的网站 infy.com/十大正规网赌网址cobalt. 专家深入探讨云计算和十大正规网赌网址钴的发展, 在InfyTV上观看以下视频: http://www.十大正规网赌网址.com/newsroom/infytv/enterprise-evolution-guide/Infosys-cobalt.html

“十大正规网赌网址正在不断提高对客户的响应能力. Migrating to a best-in-class cloud data warehouse built using Snowflake and Azure has transformed the way we unlock data capabilities to accelerate customer relevance. 十大正规网赌网址 is partnering with us to deliver the cloud data and analytics blueprint by seamlessly bringing together their partner ecosystem, 提供技术专长和解决方案资产,以执行十大正规网赌网址的战略. 通过安全可靠地提供可操作的见解,这为十大正规网赌网址释放了巨大的价值。 埃里克·纳尔逊,卡夫亨氏,北美首席信息官.

Priya Almelkar, GLOBALFOUNDRIES数字领导力主管 “作为GLOBALFOUNDRIES数字化转型的一部分, we’ve partnered with 十大正规网赌网址 to help us establish a hybrid cloud foundation that will enable application and data migration to the cloud. We look forward to working with 十大正规网赌网址 to differentiate our 业务 解决方案 and deliver value to our clients worldwide.”

“当前时代强调了这一点, 前所未有的, 使用云计算等技术实现数字加速的需求。 兰斯Y. Gokongwei, JG Summit Holdings, Inc .总裁兼首席执行官. “作为菲律宾最大、最多元化的企业集团之一, 十大正规网赌网址的愿景是成为菲律宾领先的数字业务. We are leveraging 十大正规网赌网址钴 to set up a 证券交易委员会ure and scalable hybrid cloud environment and transform our 业务 using SAP S/4HANA. We are also building a modern digital workplace for our workforce to be able to collaborate meaningfully and deliver their productive best. This will accelerate our responsiveness to evolving 业务 needs and offer better services to our end customers.”

“云为企业提供了一个快速移动的平台,”他说 创始人彼得•Bendor-Samuel & 首席执行官埃佛勒斯峰集团. “十大正规网赌网址看到了混合和多云环境的快速采用. 然而, this transformation journey can be demanding as enterprises are flooded with a bewildering set of new options and associated complexities. In many cases this new operating model is proving difficult to master and is slow to yield the competitive advantages it promises. 十大正规网赌网址钴 is an effective antidote to these complexities and challenges and allows clients to focus on capturing the 业务 results at speed that the move to cloud promised.”

“云是当今企业技术的支柱,”他说 Todd Lavieri, ISG副主席兼ISG美洲和亚太地区总裁. “在十大正规网赌网址的客户中, 十大正规网赌网址看到云的应用正在加速, 使用混合, 跨公共云和私有云的多云方法, 设计, 发射, 扩大新的商业模式. 解决方案, 比如十大正规网赌网址钴, help organizations rapidly develop the 业务 解决方案 they need today while also leveraging a vibrant cloud community to continue to innovate for the future. 这些能力是通过数字化转型提高业务弹性的关键部分.”

关于十大正规网赌网址有限公司.

十大正规网赌网址是新一代数字服务和咨询领域的全球领导者. 十大正规网赌网址帮助46个国家的客户实现数字化转型. 在管理全球企业的系统和运作方面拥有近四十年的经验, 十大正规网赌网址熟练地引导十大正规网赌网址的客户通过他们的数字之旅. We do it by enabling the enterprise with an AI-powered core that helps prioritize the execution of change. We also empower the 业务 with agile digital at scale to deliver unprecedented levels of performance and customer delight. Our always-on learning agenda drives their continuous improvement through building and transferring digital skills, 专业知识, 以及来自十大正规网赌网址创新生态系统的想法.

访问 www.十大正规网赌网址.com 了解十大正规网赌网址(纽约证券交易所代码:INFY)如何帮助您的企业导航下一步.

安全港

在此发布的关于十大正规网赌网址未来增长前景的某些声明, 财务预期和应对新冠肺炎对员工影响的计划, clients and stakeholders are forward-looking statements intended to qualify for the 'safe harbor' under the Private Securities Litigation Reform Act of 1995, which involve a number of risks and uncertainties that could cause actual results to differ materially from those in such forward-looking statements. 与这些声明有关的风险和不确定性包括, 但不限于, risks and uncertainties regarding COVID-19 and the effects of 政府ernment and other measures seeking to contain its spread, 与印度经济衰退或衰退有关的风险, 美国和世界其他国家, 政治的变化, 业务, 和经济状况, 收入的波动, 外汇汇率的波动, 十大正规网赌网址管理增长的能力, 资讯科技服务的激烈竞争,包括可能影响十大正规网赌网址成本优势的因素, 印度工资上涨, 十大正规网赌网址吸引和留住高技能专业人才的能力, 固定价格的时间和成本超支, 定时框架合同, 客户集中, 限制移民, 工业部门集中, 十大正规网赌网址管理国际业务的能力, 十大正规网赌网址重点关注的领域对技术的需求减少, 电信网络中断或系统故障, 十大正规网赌网址成功完成和整合潜在收购的能力, 十大正规网赌网址服务合同的损害赔偿责任, 十大正规网赌网址进行战略投资的公司的成功, 政府财政奖励的撤回或到期, 政治不稳定和地区冲突, 在印度境外筹集资金或收购公司的法律限制, unauthorized use of our intellectual property and general economic conditions affecting our industry and the outcome of pending litigation and 政府ernment investigation. Additional risks that could affect our future operating results are more fully described in our 美国 Securities and Exchange Commission filings including our Annual Report on Form 20-F for the fiscal year ended March 31, 2020. 这些文件可在 www.证券交易委员会.政府. 十大正规网赌网址可能, 偶尔, 做额外的书面和口头的前瞻性陈述, including statements contained in the 公司's filings with the Securities and Exchange Commission and our reports to shareholders. The 公司 does not undertake to update any forward-looking statements that may be made 偶尔 by or on behalf of the 公司 unless it is required by law.

媒体联系人:

如需进一步资料,请联络: PR_Global@十大正规网赌网址.com